Αυτό το θέμα περιέχει 2 απαντήσεις, έχει 2 φωνές, και ανανεώθηκε τελευταία από Xobric πριν από 1 μέρα, 4 ώρες.
Αξιόπιστες πλατφόρμες για esports στοιχήματα στην Ελλάδα
Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.
Αυτό το θέμα περιέχει 2 απαντήσεις, έχει 2 φωνές, και ανανεώθηκε τελευταία από Xobric πριν από 1 μέρα, 4 ώρες.
Είμαι νέος σε αυτό και ήρθα για συμβουλή. Είμαι fan των παιχνιδιών υπολογιστή με εμπειρία δέκα ετών, λατρεύω το Dota 2 και το Counter-Strike, αλλά πρόσφατα έμαθα από φίλους ότι μπορεί κανείς να έχει και περισσότερο ενδιαφέρον ασχολούμενος με το στοίχημα. Παλαιότερα νόμιζα ότι τοποθετούν στοιχήματα μόνο στο ποδόσφαιρο, οπότε δεν έχω καμία εμπειρία σε αυτό το θέμα και φοβάμαι μήπως χάσω χρήματα λόγω άγνοιας της συγκεκριμένης αγοράς.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποιες είναι γενικά οι ιδιαιτερότητες στις προβλέψεις για esports, αν οι live αποδόσεις διαφέρουν πολύ από τα παραδοσιακά αθλήματα και αν υπάρχουν στην Ελλάδα αξιόπιστες πλατφόρμες με μεγάλη ποικιλία σε gaming διοργανώσεις και όχι μόνο 1-2 αγώνες τον μήνα; Και επίσης, είναι πραγματικά δυνατό να βρει κανείς πλατφόρμες όπου μπορεί να στοιχηματίσει σε πιο niche τίτλους, όπως τουρνουά Valorant, Rocket League ή ακόμη και mobile games όπως το Mobile Legends, γιατί τα γνωρίζω καλά και θα ήθελα να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου εκεί όπου έχω εμπειρία;
Φίλε, όλα θα πάνε καλά, γιατί ήδη έχεις ένα πλεονέκτημα, αφού γνωρίζεις τα meta-game στοιχεία. Όσον αφορά τις ιδιαιτερότητες, στο esports όλα αλλάζουν πιο γρήγορα από το ποδόσφαιρο, οπότε τα live streams και τα ενημερωμένα στατιστικά παίζουν καθοριστικό ρόλο. Εγώ χρησιμοποιώ μόνο την ελληνική στοιχηματική εταιρεία GGbet – https://ggbett.gr , γιατί εκεί η ποικιλία των αγωνισμάτων είναι απλά τεράστια! Υπάρχουν και Dota 2, LoL, Rainbow Six, Valorant, World of Tanks και πολλά άλλα. Το καλό είναι ότι μπορείς να παρακολουθείς σε πραγματικό χρόνο τα αποτελέσματα και να βλέπεις τις αλλαγές στις αποδόσεις. Επίσης, όσον αφορά τα mobile games, υπάρχουν κι αυτά. Εσύ συνήθως παρακολουθείς τα μεγάλα Majors ή σε ενδιαφέρουν περισσότερο οι μικρές περιφερειακές online λίγκες;
Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.