Αυτό το θέμα περιέχει 0 απαντήσεις, έχει 1 φωνή, και ανανεώθηκε τελευταία από  alanpoe πριν από 6 μήνες, 2 εβδομάδες.

Шеф з Техасу

• Я працюю в українському стартапі, але шеф у нас — американець з Техасу. Звати його Майк, він носить капелюх навіть на Zoom-зустрічі й вживає слово «y’all» частіше, ніж ми — «та ну». Спочатку я думав, що з часом звикну до спілкування з ним, але на третій тиждень стало ясно — я не можу зрозуміти, коли йому зручно відповідати на листи, а коли він уже десь на родео чи спить.

Одного дня він написав мені: «Please, don’t ping me at 2 a.m., buddy». Я розгубився. Почав рахувати в голові, потім у телефоні, потім у калькуляторі… Поки не натрапив на https://city-time.org/time_comparison/. Це було відкриття рівня Google Maps у 2007-му!

Тепер я просто додаю «Київ» і «Даллас» — і бачу, коли в Майка день, а коли ніч. Жодного випадкового повідомлення о другій ночі. Майк навіть подякував мені, мовляв, ти став «the most respectful employee from Ukraine».

Мораль така: якщо хочеш бути зіркою віддаленої роботи — не забувай про різницю в часі. А ще краще — не забувай про City-Time. Інакше шеф накаже пасти корів замість кодити.

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.