Αυτό το θέμα περιέχει 2 απαντήσεις, έχει 2 φωνές, και ανανεώθηκε τελευταία από EchoSphere πριν από 2 μέρες, 21 ώρες.
Χρειάζεται πραγματικά δικηγόρος για μικρά νομικά προβλήματα;
Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.
Αυτό το θέμα περιέχει 2 απαντήσεις, έχει 2 φωνές, και ανανεώθηκε τελευταία από EchoSphere πριν από 2 μέρες, 21 ώρες.
Γεια σε όλους! Πρόσφατα είχα μια μικρή νομική διαφορά με έναν γείτονα για μια οικονομική υποχρέωση και σκέφτομαι αν αξίζει να απευθυνθώ σε δικηγόρο ή να προσπαθήσω να το λύσω μόνος μου. Φοβάμαι ότι μπορεί να είναι μικρό το θέμα, αλλά δεν θέλω να κάνω λάθος και να έχει χειρότερες συνέπειες αργότερα. Κάποιος που έχει δοκιμάσει να ζητήσει συμβουλή δικηγόρου για κάτι μικρό, βοήθησε αυτό
Εγώ βρέθηκα παρόμοια: νόμιζα ότι είναι «μικρό», αλλά όταν άρχισαν οι παρανοήσεις, μπέρδεψα τα πράγματα. Πριν αποφασίσω τι να κάνω, πήγα για συμβουλή στο https://juristi-gr.com/ μπορούσα να εξηγήσω την κατάσταση αναλυτικά και να πάρω σαφή απάντηση με παραδείγματα και συνέπειες. Ο δικηγόρος με βοήθησε να καταλάβω τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω και πώς να προστατευτώ. Το βρήκα χρήσιμο πριν «μπλέξω» περισσότερο
Ευχαριστώ για την εμπειρία σου — με βοηθάει να σκεφτώ πιο καθαρά!
Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.